ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΝΕΑ
Home / DIY / Έξυπνες λύσεις για να κρύβεις τα καλώδια.

Έξυπνες λύσεις για να κρύβεις τα καλώδια.

Τα καλώδια αποτελούν το «απαραίτητο κακό» των ηλεκτρικών συσκευών (τουλάχιστον μέχρι να γίνει εφικτό το ασύρματο σπίτι). Τα καλώδια προκαλούν χάος ειδικά όταν συγκεντρώνονται πολλές συσκευές σε ένα σημείο όπως η κλασική διάταξη: τηλεόραση, dvd player, ηχεία, κονσόλες… και φυσικά ο υπολογιστής και τα περιφερειακά του!
Αν θέλετε να δώσετε ένα τέλος σε αυτό το χάος δεν έχετε παρά να ρίξετε μια ματιά στις ακόλουθες DIY λύσεις για έξυπνο και πρακτικό κρύψιμο των καλωδίων κι άλλων συσκευών όπως ένα router ή ένας εκτυπωτής.
Ένα απλό κουτί παπουτσιών; Όχι!Κρύβει μέσα του ένα πολύμπριζο και τα καλώδια περνούν από τις τρύπες/εγκοπές!

Οι χάρτινοι κύλινδροι των χαρτιών υγείας μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την τακτοποίηση των καλωδίων που δε χρησιμοποιείτε. (Παρθένος είναι στο ζώδιο αυτός, να μου το θυμηθείτε).

Ακόμα ένα κουτί που όμως χρησιμοποιείται για να κρύβει πολύμπριζα και φορτιστές που χαλάνε την αισθητική του χώρου!

Ένα βιβλίο με σκληρό εξώφυλλο μπορεί να καλύψει το router. Με ένα κοπίδι θα αφαιρέσετε τις σελίδες και θα τυλίξετε τη συσκευή.

Αν σας ενοχλεί η εικόνα του θερμοστάτη σε ένα άδειο τοίχο, καλύψτε τον με έναν πίνακα που θα τοποθετηθεί στον τοίχο με πλαϊνό κούμπωμα

Πηγή: www.coolhome.gr

About Melita

Γειά σας! Είμαι η Μελίτα και μου αρέσει το βελονάκι αλλά όχι μόνο! Με ενδιαφέρει να μαθαίνω και να ψάχνω και άλλα είδη χειροτεχνίας. Αυτό είναι το blog μου και μέσα από αυτό θα μοιράζομαι μαζί σας τις δημιουργίες μου αλλά και άλλα ενδιαφέροντα θέματα που θα ανακαλύπτω. Αν θέλετε, μπορείτε να μου στέλνετε τις δικές σας δημιουργίες, τις παρατήρήσεις σας και τις απορίες σας στο info@fantasio.gr. Επίσης, μπορείτε να με βρείτε στο facebook, στο twitter, στο pinterest, στο instagram και στο google+.

Leave a Reply

x

Check Also

Δημιούργησε Pom-Pom.

Είναι της μόδας και θεωρείται φετίχ. Μπορείς να βάλεις pom-pom σε σκούφο ...